Hvorfor begynde at spille tennis?

Ja, hvorfor ikke? Tennis for alle lyder sloganet for Dansk Tennisforbund ganske enkelt. Det er let at komme i gang med at spille tennis. Mange klubber giver prøvetimer, og du kan låne en ketcher, så det er ganske uforpligtende. Sandsynligheden for at du har lyst til at komme igen og spille mere er dog stor. I tennis er der både brug for fysik, teknik og strategi. Strategien omkring hvor man skal placere bolden næste gang sammenlignes med det strategiske spil i skak.

Tennis er ikke en specielt udstyrstung sport, så derfor er det heller ikke særligt dyrt at spille tennis. Mange tænker måske på tennis som en udendørssport, men ligesom fodboldspillerne trækker også tennisspillerne indendørs om vinteren og spiller med skumbolde på badmintonbaner.

Selvom du ikke er i form fysisk og eventuelt også overvægtig kan du sagtens begynde at spille tennis. Der er også meget teknik i tennis. Med hensyn til træningstøj er det ikke noget problem selvom du bruger store størrelser. På Salerunner kan du finde sportstøj i størrelserne 2X – 8XL. Her er tale om et firma, som har stærkt fokus på at tøj i store størrelser også skal have en ordentlig pasform og et lækkert design. Køb dit nye tennistøj online på Motley Denim.

Med hensyn til fysikken, så er tennis sundt for dit kredsløb. Tennis forbedrer din kondition, træner dine muskler, styrker dine knogler og øger din smidighed. Når du bevæger dig øges din forbrænding og dit kolesteroltal sænkes. Hvis du lider af stress vil du koble helt fra når du spiller tennis. Tennis kan både være en holdsport hvis du spiller double eller en individuel sport hvis du foretrækker at spille alene. Tennis beskrives som en gentlemansport, så i tennisklubberne lægges der vægt på at holde den gode tone til alle tider.